Ημερομηνία - Ώρα

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Η Ρεάλ Μαδρίτης χάνει παίκτη ''διαμάντι''.

Παίκτη-διαμάντι χάνει η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, σύμφωνα με Μαδριλενικό ΜΜΕ, ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε για το μέλλον, το προσεχές καλοκαίρι, θα δει την πόρτα της εξόδου, καθώς είναι δυσαρεστημένος που δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.
Ήρθε στην ''Βασίλισσα'' της Ευρώπης ως ένας πολύ υποσχόμενος παίκτης, ως ένας εκ των μελλοντικών ηγετών της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Ίσκο Αλκαρόν σκέφτεται την απόχωρηση του από τον Μαδριλένικο σύλλογο.

Το καλοκαίρι του 2013 βγήκε το παρατσούκλι ''golden boy'' χρυσό αγόρι, ωστόσο μετά από δύο χρόνια, ο Ίσκο δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής, που θα ήθελε και σκέφτεται την πιθανή αποχώρηση.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής της Μάλαγα ήρθε στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, όντως έχει το ταλέντο. Στα 3 χρόνια που βρίσκεται στην Μαδρίτη δεν κατάφερε από κανέναν προπονητή, και σε καμιά περίοδο να κερδίσει θέση βασικού, μόνο εάν κάποιος μέσος ήταν τραυματίας, θα ξεκινούσε βασικός.

Έτσι και την φετινή σεζόν 2016-17 ο Ισπανός δεν έχει θέση βασικού, δεν έχει το κατάλληλο χρόνο συμμετοχής, βρίσκεται στο άνθο της ηλικίας του, στα 26 του, στην κατάλληλη ηλικία για ποδόσφαιρο, και είναι κρίμα τέτοιο ταλέντο να χαραμίζεται στον πάγκο. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2018, η Ρεάλ δεν δείχνει διαθετειμένη να τον ανανεώσει, ο ίδιος σύμφωνα με την AS αισθάνεται περίεργα στον Μαδριλένικο σύλλογο, και το πιο πιθανό σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα είναι ο Ίσκο το προσεχές καλοκαίρι να πουληθεί.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates