Ημερομηνία - Ώρα

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Μοράτα!

Ο Άλβαρο Μοράτα δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού στην Ρεάλ Μαδρίτης με αποτέλεσμα να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τους Μερένχες.
Ο Ισπανός φορ την φετινή σεζόν να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, μετρώντας 10 γκολ και 4 ασίστ σε 27 αγώνες για την Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως ο προπονητής των Μερένχες δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται καθώς προτιμά τον Καρίμ Μπενζεμά για την κορυφή της επίθεσης ο οποίος σε ισάριθμους αγώνες έχει πετύχει 12 γκολ και 5 ασίστ.

Για τον λόγο αυτό ο άσος της Ρεάλ δείχνει θετικός σε ενδεχόμενο αποχώρησης του ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής και να μπορέσει να εξελίξει το ταλέντο του.

Μια από τις επικρατέστερες ομάδες για την αγορά του Μοράτα, σύμφωνα με την Telegraph, είναι η Τσέλσι η οποία είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό των 58 εκατομμυρίων ευρώ για να ικανοποίησει  τις οικονομικές απαιτήσεις των Μαδριλένων για να τον πουλήσουν.

Να θημύσουμε πως ο Αντόνιο Κόντε ήταν ο προπονητής που είχε εισηγηθεί την μεταγραφή του Ισπανού στην Γιουβέντους πράγμα που δείχνει ότι πιστεύει στις ικανότητες του νεαρού φορ.

Βασική προϋπόθεση όμως για την πραγματοποίηση της μεταγραφής είναι η αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα από τους Λονδρέζους, πράγμα που μοιάζει πολύ πιθανό μια και ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται ευτυχισμένος στο Λονδίνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates