Ημερομηνία - Ώρα

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Πογκμπά: ''Ο Ζλάταν μπορεί να κερδίσει Ρονάλντο και Μέσι.''

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μίλησε για μια ακόμη φορά δημόσια με ωραία λόγια για τον συμπαίκτη του Ζλάταν, ενώ ανέφερε Ρονάλντο και Μέσι.


Πολ Πογκμπά και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο. Πρώτα πρώτα από το 
καλοκαίρι στην προετοιμάσια άρχισαν να δείχνουν με την τρέλα τους πόσο πολύ θα δεθούν μεταξύ τους. Ο ένας λέει τα καλύτερα για τον άλλον όταν τους ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, στο γήπεδο μέσα ο ένας τον άλλον μοιράζει ασιστ, μιλάμε για απίθανο δίδυμο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Ο πρώην Σούπερ Σταρ της Γιουβέντους μιλώντας στο ''FIFA.COM'' υποστήριξε πως οι φετινές εμφανίσεις του Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς και μπορούν να του δώσουν το τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή αν συνεχίσει τα ίδια ''όργια''.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου Γάλλου μέσου: ''Πόλοι είναι οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να γίνουν καλύτεροι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Εμείς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουμε τον Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς  και μπορεί να το καταφέρει. Μπορεί να είναι 35 χρόνων, αλλά ο τρόπος που παίζει και σκοράρει τον έχουν φέρει στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου για παραπάνω από δέκα χρόνια. Επίσης υπάρχουν και οι Αζάρ, Σουάρεζ και Νεϊμάρ οι οποίοι και αυτοί μπορούν να καταφέρουν να τους ξεπεράσουν.'' ολοκλήρωσε ο Πολ Λαμπίλε Πόγκμπα!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates