Ημερομηνία - Ώρα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Βόμβες Πικέ για την διατησία ''έμπλεξε'' και την Ρεάλ!

Ζεράρ Πικέ ένα όνομα μια προσωπικότητα. Μετά την ήττα της Μπαρσελόνα στο Μπιλμπάο ο Καταλανός αμυντικός έκανε τις δήλωσεις που έπρεπε!
Ο Καταλανός αμυντικός εξεφράζει δικαιολογήμενα τα παράπονα για την διατησία καθώς ο Ισπανός διατητής Μπορμπολάν τα έκανε....θάλασσα. Στο 1ο ημίχρονο στο 30' μετά από αγκωνιά του Αντούριθ στον Ουμπίτι βοηθός και Μπορμπολάν έκλεισαν τα μάτια τους, αλλά η παρωδία συνεχίζεται. Στο 40' ο Νεϊμάρ μπαίνει στην περιοχή ο αμυντικός των γηπεδούχων τρώει την ντρίμπλα, όσο πιο γρήγορα μπορεί χτυπάει τον Νεϊμάρ καθαρό πέναλντι δεν δίνεται, και καπάκι 6 παίκτες των φιλοξενούμενων πηγαίνουν στον ρέφερι για παράπονα, και πετάει κίτρινες κάρτες. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου αφού κατάφερε αυτό που ήθελε το 70-30 το έκανε 50-50.

Ο Ζεράρ Πικέ καθώς έφευγε από τα αποδυτήρια συνάντησε δημοσιογράφους, και έκανε τις ''βομβιστικές'' του δηλώσεις:

''Το πέναλντι που γίνεται πάνω στο Νεϊμάρ είναι καθαρό (σ.σ. στο πρώτο ημίχρονο) ενώ δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχει και πάνω σε μένα σε μια φάση με τον Ιραϊρόθ, όμως εμείς ξέρουμε πως λειτουργεί αυτή η κατάσταση.......

Και ο Ζεράρ Πικέ συνεχίζει:


''Εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι ρουλέτα. Δυστηχώς όμως με τέτοιες διατησίες συμβαίνει το δεύτερο με τέτοιες διατησίες. Νομίζω, είδαμε και χθες τι συνέβη στο Ρεάλ-Σεβίλη.'' αναφερόμενος στο ανύπαρκτο πέναλντι που δώθηκε στο 1ο μέρος στον Λούκα Μόντριτς με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης διαμόρφωσε το 3-0.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates