Ημερομηνία - Ώρα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Άντι για Αστέρα Τρίπολης, κατέληξε στην Ρεάλ!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ποδοσφαιριστής βρέθηκε μια άνασα με υπογραφή συμβολαίου στον Αστέρα Τρίπολης, όμως τελευταία στιγμή έσκασε επίσημη πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης και το deal χάλασε. 
Μπορεί ο τίτλος είναι τραβηγμένος, ωστόσο αυτή είναι η πραγματικότητα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι ''Αρκάδες'' έκαναν ολική αλλαγή στο ρόστερ τους από την ομάδα αποχώρησαν 11 ποδοσφαιριστές πολλοί βασικοί, αλλοί αναπληρωματικοί, είναι αυτοί: Μπαντής, Σανκαρέ, Γκόϊαν, Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Λούι, Κιτόκο, Αλόκο & Τορμένα.

Στην θέση τους αποκτήθηκαν οι: Γκόντο, Φαρίνια, Ντοναρούμα, Ζουμά, Σέφι, Αθανασιάδης, Τσιλλιανίδης, Κάλτσας, Τσουκαλάς & Μπέρτος.

Με λίγα λόγια η διοίκηση της ομάδος έκανε έρευνα στην ελληνική αγορά, αποκτήθηκαν και 4 έμπειροι ξένοι για να στηθεί η ομάδα.

Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ DEAL: 

Αυτό το καλοκαίρι, έγινε ωστόσο προσπάθειας απόκτησης (με δάνεισμο) παίκτη του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο. Τα πάντα είχαν συμφωνήθει, ο ίδιος ήταν έτοιμος να πετάξει για Τρίπολη, αλλά τελευταία στιγμή έσκασε πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια και όλα άλλαξαν.

Μεγάλος κερδίσμενος από την ιστορία βγήκε ο Ολυμπιακός, ο νεαρός έλληνας πήγε στην Μαδρίτη ως δανεικός, αποκτήθηκε με 300 χιλιάδες ευρώ, ενώ τοποθετήθηκε ρήτρα αγοράς 7.000.000 εκατομμύρια, ενώ σε περίπτωση που έχει πολλά γκολ, πάει στην 1η ομάδα, σηκώσει μεγάλους τίτλους, το deal μπορεί να φτάσει και στα 10.000.000 εκατομμύρια, αν φυσικά το θέλει και η Ρεάλ Μαδρίτης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ρεάλ Καστίγια σε 11 αναμετρήσεις μετράει 2 γκολ και 1 ασιστ. Οι φήμες που βγήκαν τις προηγούμενες ημέρες, ότι ο παίκτης θα πήγαινε δανεικός στον Ηρακλή δεν στέκουν, καθώς ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στα Σόσιαλ Μίντια με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, βάζωντας τέλος στις φήμες, ξεκαθαρίζωντας, πως είναι χαρούμενος στην Μαδρίτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates