Ημερομηνία - Ώρα

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ένα βήμα από τον ΠΑΟΚ ο Ανσαριφάρντ!

Σύμφωνα με απόλυτες έγκυρες πηγές του blog ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο ηγέτης του Πανιώνιου μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβει την τελική απόφαση για το αν θα συνεχίσει στο Πανιώνιο, η θα πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τελευταίες έγκυρες πληροφορίες ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο. Ο Ιρανός τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με ανθρώπους του ΠΑΟΚ  και όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση του ''Δικεφάλου'' κατάφερε να τον πείσει να πάρει το αεροπλάνο και να κατέβει στην Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το επόμενο 24ωρο όπου ο Ιρανός ηγέτης του Πανιώνιου θα λάβει την τελική απόφαση για την συνέχεια της καριέρας του. Η διοίκηση του Πανιώνιου θέλει πρώτα να περάσει ο αγώνας της Αθηναϊκής ομάδας με τον Παναιτωλικό και στην συνέχεια να λάβει την απόφαση του ο Ιρανός επιθετικός. Η ρήτρα του εν λόγω παίκτη είναι 400.000 χιλιάδες ευρώ, πόσο που θα πρέπει να δώσει μια ομάδα αν θέλει να τον αποκτήσει, και ο ΠΑΟΚ δείχνει διαθετειμένος να το κάνει. Διαφορετικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα παραμείνει στον Πανιώνιο μέχρι τις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιο του, και από τις 1 Ιουλίου του 2017 να μπει σε συζητήσεις με κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα για τον εν λόγω παίκτη, ωστόσο αυτό είναι απίθανο καθώς, ο Ιρανός έχει κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα την φετινή σεζόν, και όπως φένεται το σημερινό παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο με την κυανέρυθρη φανέλα.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του blog ο ΠΑΟΚ θέλει αυτές τις ημέρες να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του. Ο παίκτης αξιώνει τις ετησίες του αποβολές 700.000 χιλιάδες, και ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα να τον χρυσοπληρώσει, καθώς έχει την πλήρη εμπιστοσύνη από την διοίκηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates