Ημερομηνία - Ώρα

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ο Κάρλος Τέβεζ και το μεροκάματο του!

Κι όμως υπάρχει άνθρωπος στην γη που μπορεί μόνο με το μεροκάματό του να αγοράσει ότι οι περισσότεροι από εμάς το καταφέρνουμε με κόπο μηνών ή ακόμα και ετών.



 Ο Κάρλος Τέβεζ θα λαμβάνει εξωφρενικό μισθό από την Κινέζικη Σανγκάη, είναι ο άνθρωπος που με το μεροκάματο του μπορεί να αγοράσει, αυτό που οι περισσότεροι πασχίζουμε για μήνες, ίσως και για χρόνια.

Ο ''Καρλίτο'' βρήκε την ''καλή'' του  στην Κίνα, και ο αρθογράφος του blog, έψαξε και βρήκε τι μπορεί να αγοράσει με 40 εκατομμύρια το χρόνο ο Αργεντίνος άσσος. Πρωτού, αρχίσουμε ας αναφέρουμε αναλυτικά το κασέ του. Ο Τέβεζ λαμβάνει την εμβομάδα 620 χιλιάδες ευρώ, την ημέρα 88.000 ευρώ , την ώρα περίπου 4.000 ευρώ, το λεπτό 60 ευρώ, και 1 ευρώ το δευτερόλεπτο. Πραγματικά τα νούμερα, όχι μόνο σε ζαλίζουν, αλλά και είναι και τραγικά. Κανένας δεν αξίζει να κερδίσει τόσα, ειδικά ο Τέβεζ που στα 32 του πήγε στην Κίνα για ''διακοπές''. Δυστηχώς η Κινέζικη αγόρα, έχει φέρει τα πάνω κάτω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά, λοιπόν τι μπορεί να αγοράσει ο Αργεντίνος:

- Μπορεί να αγοράσει 37 συνολικά  McBooks 15 Pro. Απίστευτο.

- Με τα χρήματα που θα βγάλει σε μία μόλις εμβομάδα, θα μπορεί να αγοράσει 600 διαρκείας στην Άρσεναλ. Τα διαρκείας της Λονδρέζικης ομάδος είναι τα πιο ακριβά στην Πρέμιερ Λιγκ. Ασύλληπτο!

- Με ένα μηνιάτικο μισθό θα μπορεί να αγοράσει 6 Ριγιάντ Μαχρέζ, δίκαιη πόθο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ο ηγέτης της Λέστερ, αγοράζεται όποτε το θέλει ο Τέβεζ, δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά πραγματικά τα ποσά έχουν ξεφύγει.

- Σε συνολικά 60 δευτερόλεπτα (1 λεπτό) μπορεί να αγοράσει 20 Big Macs. 

-Ενώ για να κλείσουμε, μπορεί να πληρώνει το μισθό του νέου προέδρου της ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για τα επόμενα όχι για 3-4 χρόνια, αλλά για 60 χρόνια!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates