Ημερομηνία - Ώρα

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τελείωσε ποδοσφαιρικά;

Γιατί έπαψες να θυμίζεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ήσουν πριν δύο χρόνια; Δυστυχώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης  κάνει αγγαρία στα γήπεδα της Ευρώπης, και θα δέχεται κριτική κάθε φορά πλέον.
Μόλις πριν δύο εμβομάδες, και πριν έναν μήνα κατέκτησε τα δύο μεγαλύτερα ατομικά βραβεία που υπάρχουν στον κόσμο. Το βραβείο ''The Best'' της FIFA, και το ''Ballod'or'' που δίνει το Γαλλικό περιοδικό, France Football. Ο Πορτογάλος από την περσινή σεζόν σιγά σιγά άρχισε να πέφτει. Σε κανένα ματς δεν ήταν πρωταγωνιστής για την Ρεάλ η την Πορτογαλία, για να κρίνει τίτλο η όχι. Δεν είναι πλέον ο παίκτης που εκτός από γκολ θα προσφέρει και θέαμα στους θεατές. Έχει χάση την δύναμη του, την εκρητικότητα του, είναι πλέον ο Κριστιάνο που θα προσπαθήσει να σκοράρει ένα γκολ σε έναν αγώνα και με δυσκολία πλέον, δεν έχει την κατάλληλη ευστοχία. Ο Πορτογάλος έχει πέσει 1,5 χρόνια τώρα και δεν λέει να σηκωθεί. Δυστηχώς ο ''τετρακίς'' κάτοχος τέσσαρων Χρυσών Μπάλων δεν είναι ο παίκτης που ήταν πριν λίγα χρόνια, ωστόσο συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει. Ο CR7 από μικρός είχε και το λίγο ταλέντο, αλλά η πολύ σκληρή δουλειά, οι πολλές ώρες που αφωσίονε για αυτό που αγαπούσε, έφτασε να τον κάνει, να σπάσει μυθικά ρεκόρ να κατακτήσει τρόπαια, και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Όσο και να προσπαθεί μανιωδώς ο  Κριστιάνο δεν θα μπορεί να πιάνει την TOP  απόδοση που είχε κάποτε. Δεν δημιουργεί ευκαιρίες εύκολα, έχει χάσει την επαφή που είχε κάποτε με τα δίχτυα, δεν μπορεί να περάσει αντίπαλο ούτε με αίτηση, ωστόσο ο Πορτογάλος ''μάταια'' προσπαθεί τόσο καιρό.

Η καριέρα του Πορτογάλου δείχνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ξανασηκωθεί. Έφτασε στα 32 του, και αυτά που έπρεπε να κάνει, τα κατάφερε επιτυχώς. Διανυεί το 2ο μισό της σεζόν, και συνεχίζει να είναι το ''φάντασμα'' της Ρεάλ. 

Από το περιβάλλον του Πορτογάλου ανθρώποι του διεβεβαιώνουν ότι ο CR7 θα επιστρέψει σύντομα, το έχει προσπάθησει πολλές φορές, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Τον Πορτογάλο παικταρά θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε για μια ακόμα πενταετία, ωστόσο θα το κάνει από αγγαρία, δεν μπορεί μακρία από το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του, το αγαπάει, αλλά δεν είναι ο παίκτης που ήταν κάποτε. 

Κριστιάνο Ρονάλντο σε ευχαριστούμε που από το 2007 και μέχρι το 2015 μας πρόσφερες στιγμές μαγείας. Κατάφερες να γίνεις ο καλύτερος Πορτογάλος παίκτης όλων των εποχών, και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Το όνομα σου γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ποδοσφαιρική εγκυκλοπαίδεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates