Ημερομηνία - Ώρα

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ο ''Λέβα'' απέρριψε εξωφρενική πρόταση από την Κίνα!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης δέχθηκε πρόταση από Κινέζικη ομάδα, ωστόσο απέρριψε την εξωφρενική πρόταση της Κινέζικης ομάδας, και συνεχίζει κανονικά την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου. 
Το Κινέζικο πρωτάθλημα στην προσπάθεια του να γίνει διάσημο και να προσελκύσεις τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου στην Ασιάτικη Ηπείρο προσφέρει γη και ύδωρ για κάθε παίκτη παγκόσμιας κλάσης.

Πιο πρόσφατα το δρόμο των χρημάτων ακουλούθησαν οι Όσκαρ, Χουλκ, Λαβέτσι, Μίκελ, Κάρλος Τέβεζ και άλλοι πολλοί. 

Ο Κάρλος Τέβεζ μάλιστα έγινε μάλιστα ο πιο ακριβοπληρώμενος ποδοσφαιριστής του κόσμου με διαφορά από τον δεύτερο, θα λαμβάνει 40 εκατομμύρια τον χρόνο.

Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της παγκόσμιας κλάσης που έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο, έχουν δείξει ότι δεν δελειάζονται από το χρήμα και θέλουν να μείνουν στην έλιτ του ποδοσφαίρου για όσο αντέξουν. Αυτό επιβεβαίωσε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτα πρώτα καθώς δέχθηκε 100 εκατομμύρια ετησίως, ωστόσο ο Ζόρζε Μέντες με δηλώσεις διεβεβαίωσε πως ο Πορτογάλος σκέφτεται το μέλλον του μόνο στην Ρεάλ. Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι ''Επικοινώνησε ένας συναδέλφος μαζί μου για τον Λεβαντοσφκί, είναι αυτός που πηγαίνει ποδοσφαιριστές στην Κίνα. Αν ο Ρόμπερτ είχε δεχθεί τα λεγόμενα του συναδέλφου μου θα λαμβάνει περισσότερα λεφτά, από όσα λαμβάνει τώρα ο Κάρλες Τέβεζ. Ωστόσο ο Λέβα είπε όχι και όχι μόνο είναι νέος, είναι και πολύ καλύτερος από τον Τέβεζ. '' απάντησε ο ατζέντης του Πολώνου στράικερ στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Έτσι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απέρριψε την πρόταση, και συνεχίζει κανονικά στην Μπάγερν Μονάχου. Η Κινέζικη ομάδα συνομίλησε μόνο με τον ατζέντη του Πολώνου, ωστοσο, τα λεφτά δεν είναι το παν για τον Πολωνό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates