Ημερομηνία - Ώρα

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Θα γυρίσει ξανά στην Μίλαν ο Ομπαμεγιάνγκ;

Η Μίλαν εδώ και μια πενταετία έχει πέσει, με αποτέλεσμα να αλλάξει σελίδα. Ήρθαν νέοι ιδιοκτήτες (Κινέζοι) και θέλουν σαν τρελοί να φέρουν τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο Μιλάνο, για λογαριασμό της Μίλαν. Οι διοικούντες των ''Ροσονέρι'' έχουν λόγους να ελπίζουν.

Η νέα διοίκηση της Μίλαν που αποτελείται από Κινέζους και Ιταλούς, θα αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου από τις αρχές Μαρτίου. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκατσε στην προεδρία του συλλόγου για 30 χρόνια, ωστόσο τα τελευταία 5 χρόνια η Μίλαν περνούσε δυσκολίες, και ο ίδιος θέλησε να πουλήσει τον σύλλογο σε Κινέζους, μιας και ο ίδιος δεν είχε άλλες εντοχές να βοηθήσει την αγαπημένη ομάδα της καρδιάς του.

Έτσι λοιπόν η νέα διοίκηση έχει αρχίσει να σκέφτεται μεγάλα σχέδια, και όπως αναφέρει το ''sportitalia'' πρώτος βασικός στόχος είναι η απόκτηση του Ομπαμεγιάνκ, και έχουν δικαίωμα να ελπίζουν.

Εκτός το ότι ο Γκαμπονέζος παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, παλαιότερα αγωνιζόταν στην Μίλαν, και ο ίδιος το 2013, λίγο πριν πάρει μεταγραφή στην Γερμανική ομάδα είχε δηλώσει στο ''talkSPORT'': ''Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω στην Μίλαν, όταν και με δωθεί η ευκαιρία. Δεν θα την ξεχάσω.''

Σε αυτό το μικροδιάστημα ο 27χρονος έχει εξελιχθεί ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, και την φετινή σεζόν διανύει την καλύτερη στην καριέρα του. 1ος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα, 2ος στο Τσάμπιονς Λιγκ, τι άλλο να ζητήσει ο Γκαμπονέζος;

Εντούτοις, σε μια πρόταση των ''Ροσονέρι'' στην Μπορούσια Ντόρτμουντ με μεγάλο οικονομικό ποσό, και ενός δελεαστικού ρόστερ που ετοιμάζουν οι Κινέζοι επενδυτές δεν αποκλείεται σύντομα ο Ομπαμεγιάνγκ να φοράει την φανέλα της Μίλαν.

Από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013. Εκτότε, έχει 100 γκολ σε 165 αναμετρήσεις, το πρώτο χρόνο έπαιζε δεν έπαιζε, καθώς υπήρχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκσι. Στο παρελθόν, αγωνιζόταν στην Κ20 των ''Ροσονέρι'' και συχνώς, εκδηλώνει αγάπη για την Μίλαν. Αν η μεταγραφή γίνει ίσως το καλοκαίρι του 2018 συμβεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates