Ημερομηνία - Ώρα

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ο Γουόλκοτ ονόμασε τον 3ο καλύτερο παίκτη στον κόσμο!

Ο Θίο Γοόλκοτ ονόμασε τον τρίτο καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, πρώτους δύο θεωρεί τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αντίστοιχα. Ο Άγγλος ήταν αποκαλυπτικός για μια ακόμη φορά.


Ο άσος της Άρσεναλ σε πρόσφατη συνέντευξή του σε Αγγλικό μέσο κλήθηκε ονομάσει τους τρεις καλύτερους παίκτες αυτή την περίοδο. Και μπορεί οι δύο πρώτες θέσεις να ήταν αναμενόμενες καθώς κατέταξε τους Μέσι και Ρονάλντο η τρίτη αποτέλεσε έκπληξη. Και αυτό γιατί χαρακτήρισε τον πρώην συμπαίκτη του στην Σουθάμπτον Γκάρεθ Μπέιλ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:" Για να είμαι ειλικρινής δε πίστευα στο παρελθόν ότι θα κατορθώσει να είναι ο τρίτος καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όταν σκέφτεσαι ότι ήταν αριστερό μπακ και προωθήθηκε ως αριστερός εξτρέμ ενώ μπορεί να παίξει ακόμα και ως δεκάρι καταλαβαίνεις ότι έκανα λάθος. Αυτό αποδεικνύει ότι όταν βάζεις κάτω το κεφάλι και δουλεύεις μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Παρατηρείς τον Μπέιλ ως αθλητή και αντιλαμβάνεσαι ότι διαθέτει και όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ως ποδοσφαιριστής. Θα συνεχίζει να βελτιώνεται. Είναι ακόμα σχετικά νέος και έχει πετύχει πολλά. Αυτός και ο Ράμσεϊ άλλωστε, έχουν αλλάξει επίπεδο την Ουαλία. Είμαι χαρούμενος γι΄αυτόν."

Να θυμίσουμε πως ο Γουολκοτ και ο Μπέιλ ξεκίνησαν μαζί στις ακαδημίες της Σουθάμπτον και ήταν συμπαίκτες μέχρι το 2006.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates