Ημερομηνία - Ώρα

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Λουίς Σουάρεζ:Ο πιο αδικημένος παίκτης του 2016!

Μετά από μια περίπου δεκαετία βρέθηκε ποδοσφαιριστής να περάσει σε αριθμούς τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά FIFA & UEFA στο κόσμο τους....
Είναι ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου.

Το είχε δείξει από την εποχή που αγωνιζόταν στον Άγιαξ, στην Λίβερπουλ αρπάξε την ευκαιρία, και στην Μπαρσελόνα έδειξε την κλάση του.

Στα 27 του το 2014 ο Λουίς Σουάρεζ μετά το Μουντιάλ έκανε το άλμα στην καριέρα του και υπέγραψε στην Μπαρσελόνα. Ο Καταλανός άρχισε να δείχνει από νωρίς στην κλάση του, την 1η σεζόν μετά το Νοέμβριο άρχισε τα ματς με τους ''μπλαουγκράνα'' καθώς είχε τιμωρία από την FIFA. 

Στην 1η ουσιαστικά σεζόν με την Καταλανική ομάδα την σεζόν 2015-16 που άρχισε από την άρχη πήρε την Μπάρσα από το χέρι και μέχρι τον Απρίλιο την κρατούσε στις πλάτες του. Ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά με τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες ασιστ ξεπέρασε τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Σε κάθε ματς ο Ουρουγουανός έκανε ''όργια''.

Στην Λα Λίγκα είχε τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες ασιστ από κάθε άλλον παίκτη πέτυχε 47 γκολ και 24 ασιστ σε 48 αναμετρήσεις, ωστόσο κέρδισε μόνο το χρυσό παπούτσι.

Ο ίδιος είχε δηλώσει μετά το Μουντιάλ πως ''Αν ένα βραβείο είναι με γκολ θα το κερδίσω, αν έχει να κάνει μαρκέτινγκ θα το κερδίσει άλλος'', μάλλον αυτό συμβαίνει με τον Ουρογουανό, καθώς ΟΥΕΦΑ & ΦΙΦΑ δεν τον έχουν και για το καλύτερο ''ποδοσφαιρικό'' παίδι.

Η εντύπωση είναι πως πρώτα πρώτα δεν μπήκε στους φιναλίστ για τον καλύτερο παίκτης της Ευρώπης, ύστερα δεν μπήκε στους φιναλίστ της Χρυσής Μπάλας, ενώ δεν επιλέχθηκε στην καλύτερη εντεκάδα της ΟΥΕΦΑ, την θέση του πήρε ο Γκριεζμάν, ο οποίος Γκριεζμάν σε περισσότερους αγώνες από τον Ουρουγουανό μετρούσε πολύ λιγότερα γκολ, και πολύ λιγότερα ασιστ.

Κύριοι της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ αν αυτό δεν είναι αδικία τι είναι; 

Παρόλα αυτά ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου δίνει απαντήσεις στα γήπεδα. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates